Rekry – Etsimme arviointiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Vahvistamme vakuuksiin liittyviä toimintojamme ja etsimme arviointiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä tulee olemaan osana OP Länsi-Suomen Sisäiset Palvelut -tiimiä ja työskentelypaikkakuntasi on Pori, Rauma tai Kankaanpää. 
 
Arviointiasiantuntijana työskentelet vakuuksien arvioinnin parissa. Arvioitavia kohteita ovat mm. kiinteistöt, asunto-osakkeet ja vapaa-ajan asunnot. Rooli on uusi, ja yhdessä arvioitsijoiden kanssa pääset rakentamaan yhteistä toimintatapaa ja -kulttuuria. Tehtävään kuuluu myös avustavia pankkitoiminnan taustatehtäviä.
 
Toivomme sinulta
 
Etsimme henkilöä, jolla on vahvaa osaamista kiinteistöarvioinnista, sekä tuntemusta kiinteistömarkkinoista niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Edellytämme vähintään 5 vuoden kokemusta kiinteistönvälitystyöstä tai vastaavasta arviointityöstä. Arvostamme kykyä tarkastella asioita laaja-alaisesti ja analyyttisesti. Suhtaudut muutokseen myönteisesti, ja sinulle on mielekästä kehittää uusia toimintatapoja. Tehtävän edellytyksenä ovat hyvät kirjalliset viestintätaidot sekä hyvä yhteistyökyky.
 
Mitä tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, jossa voit kehittää itseäsi ja pankkimme toimintatapoja. Pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöä, joka tukee sinua tehtävässäsi. 
 
Saat käyttöösi erinomaiset henkilöstöetumme, joihin kuuluvat muun muassa henkilökuntaehtoiset pankki- ja vakuutuspalvelut. Lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, vakuutusturva sekä tuemme monipuolisesti työhyvinvointia.
 
Kiinnostuitko?
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen op-careers.fi sivuston kautta 17.10.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Pinola p. 040 646 4211.