OP Kangasala aloittaa uusissa toimitiloissa marraskuussa 2024

Kangasalan Seudun Osuuspankki uudistaa konttoriverkostoaan ja Kangasalan konttori muuttaa Kuohunharjuntieltä Kangasalan torin viereen uusiin toimitiloihin osoitteeseen Torikatu 5. Nykyiset konttorit Pälkäneen Onkkaalassa ja Luopioisissa jatkavat toimintaansa ennallaan.

Uudet OP Kangasalan toimitilat palvelevat asiakkaita laajasti, muutolla ei ole vaikutusta pankin palveluaikoihin. Kangasalan konttori on täyden palvelun konttori, sisältäen monipuoliset palvelut niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Konttorin uudistetussa ilmeessä on kiinnitetty huomiota asiakkaan asiointimukavuuteen: ajanvarauksella asiakkaat saavat palvelua päivittäisissä raha-asioissa, rahoitustarpeissa sekä säästämisen ja sijoittamisen neuvotteluissa. Remontoituihin toimitiloihin tulevat kassapalvelut, jotka ovat avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–12 ilman aikavarausta. Toimitiloissa asiakkailla on käytettävissä myös vakuutus- ja lainopilliset palvelut.

–  Varaamalla ajan ennakkoon asiakkaamme pääsevät hoitamaan pankkiasioita omassa rauhassa itselle sopivana ajankohtana. Kassapalvelu on tarkoitettu lyhytaikaisten asioiden hoitoa varten. Mikäli asiakkaallamme ei ole käytössä digitaalisia palveluita, voi kassapalveluissamme tehdä käteisnostoja tai -talletuksia, laskun maksun tai suoramaksusopimuksen. Satunnaiset laskut voi antaa maksukuoripalvelussa suoraan postin kuljetettavaksi ja pankkimme asiantuntijat opastavat mielellään sopivien asiointitapojen löytämisessä, toteaa päivittäispalveluiden asiakkuusjohtaja Kati Laine.

Toimitilojen uudistuksessa on hyödynnetty mahdollisimman paljon paikallisia tahoja. Pääurakoinnista on vastannut Rakennusliike J. Malm Oy ja hankkeen rakennuttamisen, valvonnan ja suunnittelun hoitivat A-insinöörit. Tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työergonomiaan, äänieristykseen ja esteettömyyteen. Kangasalan konttorin nykyiset työntekijät jatkavat uusissa toimitiloissa, jotka tarjoavat henkilöstölle entistä viihtyisämmät tilat verkko- ja puhelinneuvotteluihin sekä kasvokkain tapahtuvaan asiakaspalveluun.

– Osuuspankin perustehtävä on edistää omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Uusissa toimitiloissa meillä on entistä paremmat edellytykset erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen sekä elää mukana Kangasalan keskustan elävöitymisessä, painottaa OP Kangasalan toimitusjohtaja Jyrki Turtiainen.

Lisätiedot:

OP Kangasala

toimitusjohtaja Jyrki Turtiainen, puh. 050 567 1885
asiakkuusjohtaja Kati Laine, puh. 050 567 0520